Valgmuligheter

Trenger jeg grus eller singel?

Grus er en annen betegnelse på singel. Med andre ord kjøper du singel hvis du etterspør grus til for eksempel oppkjørselen til huset.

Så bruksområdene er derfor de samme, siden det er det samme produktet.

Singel eller asfalt i oppkjørselen?

Singel eller grus er et klassisk valg. Det er forholdsvis rimelig sammenliknet med andre typer toppdekke, og de aller fleste kan gjøre jobben selv. Du kan bestille singelen fra et pukkverk i nærheten av deg.

Og gjør du et godt grunnarbeid, har du en vedlikeholdsfri innkjørsel i mange år fremover.

Belegningssten eller singel på gårdsplassen?

Singel er forholdsvis rimelig sammenliknet med annet toppdekke, og de aller fleste kan gjøre jobben selv. Du kan bestille singelen fra et pukkverk i nærheten av deg.

Med et godt grunnarbeid, har du en vedlikeholdsfri innkjørsel i mange år fremover.

Velger du belegningsstein som toppdekke, trenger du allikevel pukk og singel til fundamenteringen. Husk også at det ikke er noe i veien for å kombinere de ulike materialene. Det kan lage spennende miljøer og bryte opp enn stor monoton gårdsplass.

Er det forskjellige fargevarianter av singel?

Singelens farge varierer ut fra hvilket fjell den kommer fra. Fjellene i Norge er hovedsakelig brungrå, men noen steder forekommer lysere, noen steder hvite og andre steder rosa renner i fjellet.

Hvis du er opptatt av en spesiell farge på hagesingelen, anbefaler vi tar du tar direkte kontakt med kundesenteret. Det gjelder også hvis du skal etterfylle gårdsplassen, og singelen du ønsker bør være så lik som mulig.