Vedlikehold

Vedlikehold av pukk og singel

Gjør du et godt grunnarbeid, er pukk og singel nærmest vedlikeholdsfrie produkter. Endringer i grunnen kan føre til nye behov, og etterfylling av gårdsplass er vanlig etter noen år.

Hvordan oppgradere singelen i gårdsplassen?

Etterfyller du singel, ser fort gårdsplassen din topp ut igjen. Ta kontakt med Kundesenteret hvis du er usikker på størrelse og farge på singelen du har.

Hvis det har grodd mye igjen, og du har ett problem med ugress, anbefaler vi at du gjør litt forarbeid. Skav av topplaget, fjern jord og erstatt det med subbus som du komprimerer. Da er du straks klar for ny singel, som vil se pen ut i mange år fremover.

Vår lastebil vil tippe lasset på best mulig måte der du skal ha det. Lastebilene er av forskjellig størrelse så maks last varierer noe. Gjerne mellom 10 og 13 tonn. Når du bestiller, vil systemet fange opp hvilken bil som er tilgjengelig i ditt område.

En slik tippbil vil også kunne spre singelen i oppkjørselen din. Det sparer deg ofte for mange timers arbeid. Husk å legge det til i handlekurven. For å spre, må lastebilen kjøre fremover med tippen oppe. Det betyr at greiner og ledninger ikke må være i veien.